Originele accessoires van het Franse La Chaise Longue!

La Chaise Longue ontwikkelt sinds 1974 accessoires waarbij originaliteit en artistieke vrijheid centraal staat. Dit zie je terug in de originaliteit, de vorm en het kleurgebruik van de accessoires van dit leuke en vrolijke Franse label.

la chaise longue vlinderstoel

Hun accessoires maken iedere woonruimte een stuk vrolijker, speelser en vooral ook heel sfeervol. Het assortiment van La Chaise Longue is erg breed en bestaat onder andere uit stoelen, lampen, klokken, tafels en woonaccessoires en is verkrijgbaar bij deze webshops.

lachaiselongue bureau

De ontwerpen van dit merk zijn stuk voor stuk originele ontworpen die in elk huis passen! Neem bijvoorbeeld deze karakteristieke hanglamp van La Chaise Longue in de vorm van een bolhoed.

lachaiselongue

Het materiaal, de kleur en de gouden binnenkant van de lamp maken deze tot een echte eyecatcher in het interieur. De lamp geeft prachtig warm licht en is dus een echte sfeermaker.

collectie la chaise longue

De collectie van La Chaise Longue is bedoeld voor alle leeftijden en is zowel leuk om te geven als te krijgen. Dus ben je op zoek naar authentieke en traditionele gebruiksvoorwerpen voor in de tuin, keuken en badkamer en/of originele accessoires? Bekijk dan het vrolijke assortiment van dit Franse label bij een van deze webshops!