Nieuws van (en korting bij) woonwebwinkel BY NOTH!

BY NOTH is een eigentijdse webshop met stoere, basic woonaccessoires en lifestyle producten waarbij de liefde voor Scandinavisch en zwart&wit wonen centraal staat.

bynoth webshop

Je kunt er terecht voor de mooiste kussens, vloerkleden, ruime collectie posters, woondecoratie, tassen, sjaals, kortom alles om van je huis een thuis te maken en jezelf te verwennen met een een mooie tas of sjaal.

Posters by noth

Onlangs heeft BY NOTH weer nieuwe merken toegevoegd aan haar winkelcollectie. Van Nederlandse bodem komen de prachtige “womans photography” posters van Via Martine, de mooie (poster)kaarten van My deer art shop en de producten gemaakt van natuurlijke materialen van CP Collections.

webshop by noth

De liefde van BY NOTH voor het zwart&wit komt zeker terug in de nieuwe kids afdeling. Stoere ledikant dekens, posters, kaarten, swaddles en paperbags XL van CarlijnQ mogen zeker niet ontbreken in de stoere kinderkamer. Daarnaast tref je in de shop de nieuwe kids collectie van Dots Lifestyle en uiteraard de populaire Lightbox van A little Lovely Company aan.

webwinkel by noth

Nieuwsgierig geworden? BY NOTH nodigt je uit een kijkje te nemen in het ruime assortiment op het gebied van wonen & lifestyle! Als bezoeker van WOONwebwinkelen profiteer je daarbij nog eens van 10% korting op je bestelling(en), kijk voor deze actie op de actiepagina.

Via BY NOTH.