Nieuwe collectie zomer 2015 in webshop By Noth!

By Noth is een eigentijdse webshop met stoere & basic woonaccessoires & Lifestyle met liefde voor Scandinavisch en zwart & wit wonen. Je kunt er terecht voor de mooiste kussens, vloerkleden, ruime collectie posters, woondecoratie, tassen en sjaals.

collage by nothd

By Noth is altijd op zoek naar nieuwe en trendy merken van Nederlandse of Scandinavische bodem. Naast de vertrouwde Nederlandse merken zoals Dots Lifestyle, Zoedt en Zusss zijn er nieuwe merken te verwelkomen zoals de leuke kaarten, muurstickers en posters van the Birds and the Bees.

opruimbak By Noth

Ook nieuw in de collectie van By Noth zijn de stoere producten van House Doctor, het merk dat kwaliteit en sfeer combineert in haar collectie decoratieve woonaccessoires. Laat je inspireren en verrassen door de mogelijkheden en de veelzijdigheid die dit merk je biedt en geniet van de sfeer rondom dit typisch Scandinavische merk!

House Doctor by Noth

Ook dit seizoen mag de nieuwe voorjaar- en zomer collectie van het welbekende basic merk Zusss niet ontbreken. De mooie collectie tassen, portemonnees, armbanden en sjaals kunnen weer prachtig gemixt & gematcht worden met elkaar!

zusss

Ook voor de kinderkamer heeft deze webshop een uitgebreide collectie accessoires met o.a. kussens, beddengoed, leuke posters en muurstickers.

kids by noth

Nieuwsgierig geworden? By Noth nodigt je uit een kijkje te nemen in hun webshop met een ruim assortiment op het gebied van wonen & lifestyle! Bezoekers van WOONwebwinkelen krijgen bovendien een leuke korting, kijk hiervoor op de actiepagina!

Foto’s via By Noth.