Muurstickerboetiek maakt Moederdag persoonlijk!

Een bosje bloemen of een flesje parfum is leuk om te geven op Moederdag, maar echt origineel is het natuurlijk niet. Probeer dit jaar eens iets anders, zoals een mooie tekst aan de muur, een tekst die je moeder persoonlijk raakt!

muursticker moederdag

Een tekst die iets zegt over de bijzondere band die je met je moeder hebt kan een prachtig cadeau zijn. Muurstickerboetiek maakt in een handomdraai voor jou een unieke tekst of print op canvas of hout.

muursticker

Lieve woorden voor je moeder als blijk van waardering, woorden die elke keer als ze ernaar kijkt weer warme gevoelens of herinneringen oproepen. Dat klinkt als een goed en origineel cadeau voor aankomende Moederdag!

moederdag muursticker

Muurstickerboetiek heeft twee ontwerpen op canvas die speciaal voor deze dag zijn ontworpen. Op het ene doek staat de tekst: ‘A mother is she who can take the place of all others, but whose place no one else can take’.

tekst oma

De andere tekst is geschikt voor een moeder die inmiddels ook al een oma is. De tekst luidt: ‘The only thing better than having you as a mom is my children having you as a grandma’. Je kunt deze teksten door Muurstickerboetiek naar wens laten aanpassen, maar ook een eigen foto kan mooi in het ontwerp worden gebruikt. Fijne Moederdag!

Foto’s via Muurstickerboetiek.