Mooie kunststof vloerkleden van Pappelina!

Pappelina uit Zweden staat al jaren bekend om haar kunststof vloerkleden. De kleden worden in Zweden op authentieke weefmachines geweven van repen plastic. De kwaliteit, de kleuren en designs zijn geweldig en in het echt oneindig veel mooier dan op de foto’s, aldus Colette van webshop Nordic Blends.

papelina 1

Omdat de Pappelina vloerkleden gemaakt zijn van plastic ligt het voor de hand om ze in de zomer lekker buiten te leggen op je terras of balkon. Maar kan dat wel? Ja, dat kan! Als je rekening houdt met de volgende tips van Nordic Blends in acht neemt kan je een plastic Pappelina vloerkleed met een gerust hart buiten leggen. Zelfs in de winter!

pappelina 2

Laat het kleed af en toe helemaal opdrogen. Wil je het kleed ’s winters liever binnen opbergen, zorg dan ook dat het goed droog is voor je het oprolt. Leg het kleed niet in een ruimte waar het erg warm kan worden, zoals een geventileerde serre.

Pappelina kleed

Het kleed zal niet smelten, maar de structuur zal veranderen. Pappelina geeft geen garantie op een vloerkleed als het buiten gebruikt wordt, maar de kans dat er een probleem ontstaat is heel klein!

pappelina 3

Je kunt bij Nordic Blends uit de hele collectie van Pappelina bestellen. Vind je wat je zoekt niet op hun website of twijfel je over een kleur, stuur ze dan gerust een mailtje!

Foto’s via Pappelina.