Mis ‘m deze week niet, de Woonbeurs 2015!

Een van de jaarlijkse hoogtepunten van woonliefhebbers (en van de woonbladen!) is ongetwijfeld: de Woonbeurs! Ieder jaar richten stilisten van de woonbladen een compleet ingericht woonhuis in, een daardoor komen de woonbladen tot leven. Kom gauw kijken tussen 29 september t/m 4 oktober in Amsterdam!

ariadne op woonbeurs

Ariadne at Home pakt op de komende vt wonen&design beurs wel heel bijzonder uit met een pop-up Bed & Breakfast in Broek in Waterland sfeer. Vijf gastenkamers, elk thematisch ingericht, een woonkeuken waar de ontbijtjes klaar staan en een uitnodigende hal.

ariadne huis op woonbeurs

En dat alles in een setting die in een filmstudio niet zou misstaan. Het Ariadne at Home -huis is mooi, handig en origineel ingericht door de stylistes van het woonblad. Een week lang gaan de deuren open voor een gastvrije ontvangst in Bed & Breakfast ‘De 3 geveltjes’. De kamers hebben klinkende namen als Melkmeisje, Op het erf, Ochtenddauw, Kip op stok en Melk & Room en zijn allemaal in polderlook ingericht.

ariadne huis

Heerlijk Hollands en elk met een eigen landelijk karakter. Compleet met originele badruimtes en zithoekjes. Ariadne at home is het enige woontijdschrift dat in hun oktobernummer een preview geeft van hun woonhuis, een preview van maar liefst 30 pagina’s! Het is natuurlijk veel leuke om het huis ‘live’ te zien op de Woonbeurs, dus mis hem niet!

Via Ariadne at home.