Leuke kookcadeautjes voor papa bij Dille & Kamille!

Ze hebben het verdiend, op zondag 21 juni zetten we alle papa’s in het zonnetje! Is papa een echte (weekend) keukenprins? Verras hem dan met kook-cadeautjes van Dille & Kamille.

papa kookt

Slimme keukentools, fijne pannen, stevige planken en scherpe messen, stoere vijzels, een zonnige barbecue en heel veel kookboeken, daar wordt papa blij van! En wat fijn toch dat er een winkel zoals Dille & Kamille bestaat waar ze al deze leuke en handige dingen (ook online) verkopen, daar worden wij weer blij van!

keukenzout dille en kamille

Een zelfgemaakt cadeautje is extra leuk. Uit de vijzel bijvoorbeeld: je eigen keukenzout met verse rozemarijn en tijm, heerlijk op vlees en kip. Verpak het in een mooi potje voor de allerliefste papa!

houten keukenhulpjes dille kamille

Houten keukenaccessoires, bij Dille & Kamille zijn ze er gek op! Spatels, schepjes, allerlei maten pollepels, deegrollers, kwastjes, kloppers of een nieuwe houten snijplank, ook altijd leuk om te krijgen. Wrijf de nieuwe snijplank voor het eerste gebruik in met wat olijfolie en laat dat goed intrekken. De olie beschermt de plank tegen geurtjes (knoflook) en kleurtjes (tomaat). Af en toe herhalen en de plank gaat jaren mee!

Via Dille & Kamille.