Ippys Woondeco heeft nieuw servies van House of Rym!

Het nieuwe servies van House of RYM is binnen bij webshop Ippys woondeco! Deze lente zijn de kopjes, schoteltjes en bordjes van ‘Lucky clover’ aan het servies toegevoegd. Leuk om cadeau te geven aan iemand de wel een beetje geluk kan gebruiken, en wie kan dat nou niet?!

Klaver servies house of rym

Ook de kopjes uit de ‘friendly face’-lijn zijn uitgebreid met een grijze vriend met een leuk brilletje. De kopjes zijn gemaakt van porselein en bedoelt om uit te drinken. maar met een mooi plantje erin staan ze ook mooi op de kast of in de vensterbank.

mokken house of rym

Ippys wordt zelf altijd helemaal vrolijk van de mooie ontwerpen en leuke kleurtjes van het servies van House of Rym. Het zijn stuk voor stuk beauty’s en je kunt zelf je serviescollectie naar eigen smaak mixen and matchen. Alle serviesdelen worden geleverd in een mooie eco-vriendelijke verpakking.

gedekte tafel house of rym

Natuurlijk heeft House of RYM ook andere producten in haar assortiment zoals bijvoorbeeld een kidscollectie met dekentje, kussens, mokjes en meer. Ook de posters van House of RYM zijn een lust voor het oog, kleine kunstwerkjes op papier die dicht bij de natuur staan.

collectie house of rym

Enthousiast over die leuke servies van House of Rym? Je bestelt het bij Ippys Woondeco!

Foto’s via Ippys Woondeco.