Interieurfans zullen altijd slagen bij Westwing!

Interieurfans, home makers en decoratieverslaafden zijn bij Westwing aan het juiste adres. Westwing, Nederlands eerste online shoppingclub, biedt je alles voor een stijlvol huis. Kleurrijke woonaccessoires, bijzondere meubels, luxe keukenapparatuur en vernieuwende gadgets. Stuk voor stuk producten van high-end designmerken die nog niet of pas onlangs op de Nederlandse en Belgische markt te verkrijgen zijn.

Westwing vintage

Naast gerenommeerde merken ontdek je bij Westwing ook spannender insider labels waarmee jij jouw huis net dat beetje extra kunt geven. En dat alles voor betaalbare prijzen. De aangeboden merken worden stuk voor stuk geselecteerd door het styling- en inkoopteam.

Westwing kussens

Zij hebben een professionele achtergrond en kennis van design & interieur. Daarbij struinen zij internationale beurzen af op zoek naar de producten die passen bij Westwing. Op deze manier zijn ze altijd op de hoogte van de laatste trends en introduceren zij die graag in Nederland en België.

westwing slaapkamer

Het team van Westwing bestaat uit een uiteenlopende groep mensen: stylisten, creatieve schrijvers, technische experts en visueel ontwerpers. Stuk voor stuk professionals die één ding gemeen hebben: de passie voor interieur. Over smaak valt te twisten, maar de nieuwsgierigheid naar nieuwe producten en merken die het leven nét wat mooier maken zorgt ervoor dat Westwing jouw nr. 1 bestemming is voor interieur musthaves!

Foto’s via Westwing.