Hou het vakantiegevoel vast met servies van Rosti Mepal!

Mooi én duurzaam, dat is het geheim van het buitenservies van Rosti Mepal. Hoogwaardige kunststof serviezen die niet alleen bestand zijn tegen hoge temperaturen, maar ook sterk, krasbestendig en licht van gewicht. Daarmee is elk servies ideaal om lekker buiten te eten: in de tuin, op de boot of natuurlijk op de camping!

Rostimepal mexico

Tijdens warme nazomerdagen kan je ‘s avonds na het werk nog lekker buiten zitten borrelen, wat eten en lang tafelen. Door de tafel mooi aan te kleden haal je het fijne vakantiegevoel naar boven en haal je het maximale uit de zomer! Dus hou het vakantiegevoel nog even vast en laat je daarbij inspireren door de drie trends in de servieslijnen van Rosti Mepal.

rostimepal zwartwit

Mexicaanse fiësta: deze outdoor trend is gebaseerd op de vrolijke, bonte en folkloristische cultuur uit Mexico. Met de servieslijn Urban garden party dek je een trendy en feestelijke in zwart-wit. Het is leuk om dit te combineren met natuurlijke materialen zoals bijvoorbeeld een houten slaschaal en houten slabestek.

rostimepal italie

Tenslotte de servieslijn Toscaans familiefeest: door het gebruik van de de traditionele kleuren rood, wit en groen op je gedekte tafel creëer je heel makkelijk een sfeervol en uitnodigend gedekte tafel. Je vindt al deze servieslijnen in de webshop van Rosti Mepal.

Bron foto’s: Telegraaf