Handige krukjes van Dutch Design Brand!

Op zoek naar een origineel krukje, bijzettafeltje of nachtkastje? Kies dan voor een origineel, betaalbaar, kartonnen exemplaar van Dutch Design Brand! Of je nou gaat voor sloophout, een boomstam of een koeienvacht, Dutch Design Brand heeft voor ieder wat wils.

krukje dutch design

De nieuwste kruk van Dutch Design Brand is de Woodstack. Als je erop gaat zitten schaaf je je niet en je krijgt ook geen splinters in je been. De ruwe, onbewerkte houten planken zijn namelijk, zoals alle krukjes van dit oer-Hollandse merk, van karton. De Woodstack is puur en past in ieder huishouden. En heb je het krukje om wat voor reden dan ook even niet meer nodig, dan vouw je het zo weer in elkaar, om het op een later tijdstip weer tevoorschijn te toveren.

dutch design brand

De krukjes doen het geweldig in woon- en slaapkamers, maar ook heel wat kinderkamers zijn inmiddels opgeleukt met de diverse originele uitvoeringen. Alle krukjes worden in Nederland geproduceerd, zijn recyclebaar en kunnen maar liefst 200 kilo aan gewicht dragen.

Dutch design krukje

De Dutch Design Chair bestaat sinds 2011. Het stevige, duurzame krukje van karton werd in korte tijd zo’n succes in binnen- en buitenland dat het idee ontstond voor een heel nieuwe lijn van innovatieve producten. Daarom is de bedrijfsnaam inmiddels veranderd in Dutch Design Brand. Het komende jaar komen er verschillende nieuwe producten op de markt die zich zullen onderscheiden door duurzaamheid, eenvoud en schoonheid. Je bestelt de handige krukjes bij deze webshops!

Foto’s via Dutch Design Brand.