Duurzame wanddecoratie vind je bij Wanddecoratie.org!

Wil je een leuke variatie op het schilderij of de poster aan de muur? Kijk dan eens op de website van Wanddecoratie.org, een webwinkel die gespecialiseerd is in de verkoop van metalen wanddecoraties. Deze wanddecoraties worden helemaal met de hand gemaakt van gerecycled metaal. Duurzame wanddecoratie dus!

wanddecoratie collage

Sommige exemplaren zijn gemaakt van extra ruw en oneffen metaal dus zal je er deukjes, krassen of bobbeltjes op ontdekken. Dat is dan ook meteen het kenmerk van het gerecycled metaal en heeft juist zijn charme. Door de fabricage met de hand elke wanddecoratie uit de collectie van Wanddecoratie.org uniek. Er zullen immers altijd wel minimale verschillen te ontdekken zijn in de vorm, kleur en afwerking.

abstracte wanddecoratie

De wanddecoraties hebben vaak een abstracte vorm maar er zijn ook een aantal decoraties in de vorm van een boom, bloem of muziekinstrument. Ook heeft Wanddecoratie.org 3D wanddecoratie waarvan je hieronder twee voorbeelden ziet: op een grote metalen plaat is een afbeelding bevestigd van oud gerecycled metaal. Het metaal ziet er vaak bijna roestig uit maar dat is juist de bedoeling!

3d wanddecoratie

Voor iedereen zit er wel iets in het assortiment van Wanddecoratie.org wat hem of haar aanspreekt. Misschien een leuk idee voor Sinterklaas?!

Foto’s via Wanddecoratie.org