Dille en Kamille heeft alles in huis voor Moederdag!

Moeder is de allerliefste en ze is dol op cadeautjes! Dat weten ze bij Dille & Kamille maar al te goed. Ze hebben dan ook alles in huis om alle moeders heerlijk te verwennen.

Dille Kamille

Fijne badspulletjes, een lekker geurtje voor in huis dat vrolijk maakt, energie geeft of juist helpt te onspannen, zeepjes in wel 50 verschillende geuren en kleuren, Dille & Kamille heeft het in huis.

Dille Kamille bad

Lindebloesem, groene thee, amber,rijstpoeder, jasmijn, abrikozenpitjes, roos, lavendel, rozemarijn, vanille en ga zo maar door. Bewaar trouwens eens een van die zeepjes in je kast tussen handdoeken en beddegoed, het zal er heerlijk door gaan ruiken.

zeepjes dille kamille

Van de mooie handdoeken of zachte badjassen van biologisch katoen worden moeders ook erg blij! Naast al deze lekkere badspullen heeft Dille & Kamille natuurlijk nog veel meer in huis.

Tuin en meer Dille

Mooi servies, kookspullen, alles voor in de tuin, name it en je vindt het bij Dille & Kamille, een winkel die iedereen kent en dit jaar 40 jaar bestaat. Wat heerlijk dat je hun assortiment nu ook online al dat moois voor bijvoorbeeld Moederdag kan bestellen!

Foto’s via Dille & Kamille.