De nieuwe collectie van Zoedt met posters en meer!

Zoedt is een jong merk in woonaccessoires en stationary, opgericht door Cindy Noordman en Ellen Modderkolk. Sinds de start eind 2013 is het merk sterk gegroeid. Zoedt wordt verkocht in een eigen webshop en bij zo’n 50 overige verkooppunten. De stijl van de dames van Zoedt is basic, eigenzinnig en ze hebben lef!

zoedt poster

Ellen en Cindy hebben voor hun nieuwste collectie wederom de leukste producten ontworpen. Ze lanceren onder meer negen nieuwe posters met zwart/wit-teksten. Opvallend zijn de tekst/fotocomposities, waarbij de poster met zebraprint hun persoonlijke favoriet is.

zoedt

Ook hebben ze hippe en handige kalenders, cadeaustickers en cadeaulabels in het assortiment van Zoedt opgenomen.Voor iedereen die wel van een krachtige tekst met een knipoog houdt, is de postercollectie van Zoedt een perfecte plek om eens rond te neuzen.

zoedt collectie

Iedere kamer in huis, tot het kleinste kamertje aan toe (‘shit happens’), kan de woorden van Zoedt wel gebruiken. En omdat cadeautjes uitpakken bijna net zo leuk is als cadeautjes krijgen, heeft Zoedt zich gestort op cadeaustickers en cadeaulabels.

inpakken met zoedt

Met deze vrolijke eyecatchers geef je dat ene pakje nét even een persoonlijke touch. Van ‘sealed with a kiss’ tot ‘enjoy it’. Voor elke gelegenheid is er wel een leuk cadeaulabel of gave cadeausticker van Zoedt te vinden!

Foto’s via Zoedt.