Bloomingville fan? Kijk dan op de salepagina van Ippys!

Om ruimte te maken voor de nieuwe collecties van de verschillende woonmerken uit de collectie van Ippys is deze webshop onlangs gestart met de ‘big sale’. Je vindt op de specale sale pagina de mooiste meubels, lampen, kussens en accessoires voor leuke prijsjes.

Bloomingville lamp 1

Zo vind je er bijvoorbeeld artikelen uit de collectie van Bloomingville. Dit merk bestaat al sinds 2000 en is inmiddels niet meer weg te denken als het om (Scandinavisch) wonen gaat. Het merk heeft de afgelopen jaren een enorme groei heeft doorgemaakt. Ondanks dat lukt het Bloomingville om je bij elke nieuwe collecties weer je te verrassen met nieuwe, inspirerende en kwalitatief hoogstaande producten!

bloomingville lamp 2

Het merk is uitermate geschikt om te mixen & matchen. Marmeren woonaccessoires, koperkleurige verlichting, trendy pasteltinten, laat je fantasie de vrije loop en combineer de verschillende woontrends met elkaar. De Bloomingville collectie kenmerkt zich door een unieke, Scandinavische en speelse uitstraling.

Bloomingville lamp 3

De nieuwe collectie van Bloomingville is inmiddels al leverbaar, maar mocht je nog mooie items zien uit de vorige collectie dan ben je bij Ippys aan het juiste adres! Alle lampen op de bij dit blogbericht afgebeelde foto’s zijn van Bloomingville en staan momenteel op de sale pagina van Ippys. De sale items zijn enkele stuks dus weer snel bij want op is op!

Foto’s via Ippys.