Bij vtwonen shop je deze week met Moederdag korting!

De website van vtwonen, het grootste en meest veelzijdige woonmerk van Nederland, is een unieke webshop voor woonproducten, inspiratie en praktische informatie. Tot en met 10 mei shop je er met 10% korting de leukste Moederdag cadeaus! Gebruik hiervoor de kortingsccode: vtmoederdag.

Moederdag vtwonen

vtwonen maakt wonen leuk voor iedereen. Wie op zoek is naar meubels en woonaccessoires kan in de uitgebreide webshop terecht; een online woonwinkel met maar liefst 20.000 woonproducten waaronder meubels, accessoires en verlichting. Je vindt er talloze woonmerken zoals Zuiver, House Doctor, Bloomingville, Brabantia, iittala, Le Creuset en uiteraard vtwonen zelf.

vtwonenmoederdag

Ook biedt vtwonen inspiratie voor elke ruimte in huis. Op de website kan je filteren op stijl, ruimte en persoonlijke smaak. Laat je inspireren door prachtige beelden, mix en match en maak jouw huis een thuis dat bij je past!

vtwonen moederdag

Wie zin heeft om zelf aan de slag te gaan, vindt op de website van vtwonen onder het kopje ‘DIY’ een overzicht van praktische én prachtige do-it-yourself ideeën. En omdat niets zo leuk is als gluren bij de buren, kan je bij ‘Binnenkijken’ een overzicht vinden van foto’s van interieurs die je kan bekijken, altijd leuk ter inspiratie!

Foto’s via vtwonen.