Bestel het vrolijke PIP servies bij LeukvoorNL!

Waarom Pip Studio servies? Omdat je van vrolijk houdt, aldus LeukvoorNL. Omdat je niet van de alledaagse standaarden houdt of omdat je vrolijk wilt combineren. Het servies is ook nog eens stijlvol om naar te kijken en fijn om te gebruiken. Pip staat dan ook al jaren voor ‘Happy Products for Happy People’!

Pip servies LeukvoorNL

Pip servies is sinds 2008 op de markt en heeft inmiddels een plekje veroverd tussen de reeds bestaande serviesmerken. Pip onderscheidt zich door vrolijke ontwerpen en een romantische uitstraling. Het combineert een traditionele gevoel met moderne invloeden en daarom heeft LeukvoorNL dit merk al jaren in de collectie.

pip servies

Pip servies is inmiddels verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Floral was de eerste servieslijn die Pip Studio uitbracht. Voor deze serie komen er regelmatig nieuwe items als aanvulling op de basiscollectie bij. Een basiscollectie die al acht jaar onveranderd is en wat aangeeft dat het het servies tijdloos is! Sinds kort zijn ook de nieuwe lijnen Chinese Garden en Lovely Branches bij LeukvoorNL verkrijgbaar.

Pip servies bij Leuk voor NL

Bij LeukvoorNL wordt het servies vanaf 20 euro gratis bij je thuis bezorgd. Ze besteden alle zorg aan het verpakken van de artikelen zodat het heel thuis bij je aankomt. Kom maar op met die vrolijkheid, zeker nu met 15% korting (op geselecteerde items)!

Foto’s via Pip Studio.