BBQ kado’s voor Vaderdag bij webshop Koken & Tafelen!

Nieuwe sokken, een stropdas of een douchegel hebben de meeste papa’s wel eens een keer voor Vaderdag gekregen. Denk dit jaar eens aan een BBQ-cadeau, want BBQ-en blijft toch een echt mannending. Daarom hebben ze bij Koken & Tafelen een aantal stoere en originele Vaderdag cadeautjes voor je geselecteerd (kijk bij cadeautips -> Vaderdag).

koken op hout

Denk bijvoorbeeld eens aan producten van KokenOpHout. Koken op de CedarWood BBQ plankjes zijn een nieuwe smaakbeleving voor op de BBQ! Wereldwijd werken chef-koks met de CedarWood OvenPlank vanwege de unieke, rijke en natuurlijke CedarWood smaak die deze methode met zich meebrengt. Naast de OvenPlank heb je ook de BarbequePlank.

kokenophout

Door het grillen op de CedarWood BarbecuePlank verfijn je de smaak van al je barbecue gerechten. De planken zijn makkelijk te gebruiken bij het bereiden van vis, vlees en groenten op alle soorten gas- en briketten barbecues. Je bestelt de plank bij Koken & Tafelen, waar je ook de CedarWood Houtsnippers kunt bestellen. Deze houtsnippers geven een extra smaak en geur van rook en hout aan het eten tijdens de BBQ.

magazine bbq

Heerlijke recepten waar vaders zo mee aan de slag kunnen vind je in het Barbecue Magazine. In dit glossy magazine tref je heerlijke recepten van 23 vooraanstaande BBQ-ers aan, om je vingers bij af te likken!

Kruk biertje

Handig, ook voor bij de BBQ, is deze bijzetafel/kruk die Koken & Tafelen als Vaderdagkado heeft geselecteerd. Eenvoudig en bliksemsnel op te zetten en als je hem niet meer nodig hebt vouw je hem gewoon weer op!

Foto’s via Koken en Tafelen & Koken op Hout.