Vier nieuwe zomerse serviezen van Rosti Mepal!

Rosti Mepal is al sinds 1950 bekend om haar bewaaroplossingen, serveerschalen, beslagkommen, kinderserviezen, servies voor op de camping, de to go lunchproducten en de campus producten.

mepal servies 4

Dit jaar is een speciaal jaar voor Rosti Mepal want ze hebben maar liefst vier nieuwe serviezen aan het assortiment toegevoegd! De designers van Rosti Mepal zijn erin geslaagd om weer fantastische nieuwe decors ontworpen.

mepal servies 2

De decors zijn hip, fris en goed te combineren met uni kleuren uit andere servieslijnen van Rosti Mepal. De serviezen zijn gemaakt van hoogwaardig kunststof en bestand tegen hoge temperaturen. Ook zijn de serviezen sterk, krasbestendig en licht van gewicht.

mepal servies 3

Daarmee is het servies ideaal voor buiten: in de tuin, op de boot of natuurlijk op de camping. De serviezen bestaan uit schaaltjes, diepe borden, ontbijtborden, platte borden en mokken. Al met al dus een mooi compleet servies!

mepal servies

Je hebt de keuze uit het stoere en stijlvolle servies Flow Compass, de moderne en frisse print Pebbles, de tijdloze Poppy print (met klaprozen in het rood en warm grijs) en het vrolijke en kleurrijke Picnic decor. Je bestelt de serviezen online in de officiële consumenten webshop van Rosti Mepal!

Foto’s via Rosti Mepal.