Vier de herfst samen met KIEM – way of life…

De herfst is aangebroken. Tijd om weer lekker met familie en vrienden rond de tafel te zitten en heerlijk lang te dineren en te praten. Fijn daarbij zijn de tafelkleden, servetten en ook de theedoeken en schorten van kiem – way of life

kiem tafellaken

Met het textiel van kiem kom je zeker stijlvol voor de dag. kiem – way of life is een Nederlands woon-label die staat voor pure vormen, voor vakmanschap en voor een stijl die past bij iedere smaak. Of je nu van stoer houd of wat meer romantisch bent ingesteld. Kiem heeft een grafische basis waardoor iedereen zich er bij thuis voelt!

Kiem schorten

Het label kiem – way of life werd in 2013 opgericht door Bart Hulshof & Rieneke de Jong. Een stel dat er van geniet om de hele wereld te ontdekken. Maar ze staan ook vooral stil bij de kleine, mooie details die het dagelijks leven biedt.

Kiem pannenlap

Hun levensvisie weerspiegelt zich in hun woonlabel. Want kiem – way of life daagt je uit tot dromen. Dromen naar verre bestemmingen, dromen naar een andere omgeving. De producten van kiem worden met uiterste zorgvuldigheid gemaakt door vakmensen van over de gehele wereld met een passie voor het materiaal waarmee ze werken.

kussens KIEM

Hierdoor ontstaan pure vormen en eerlijke producten. Daarbij kijkt kiem hoe een product zo ‘groen’ mogelijk kan worden geproduceerd en verpakt. Kiem, design met een vleugje romantiek, vind je o.a. bij deze webshops!

Foto’s via kiem – way of life