Twee nieuwe merken bij webshop Nordic Blends!

Webshop Nordic Blends heeft onlangs twee mooie Deense merken aan de collectie toegevoegd, te weten I LOVE MY TYPE en Playtype.

Posters Courage Love the Process

Bij I LOVE MY TYPE vormt de liefde voor typografie en interieur de basis voor de collectie. Bij Nordic Blends worden ze vooral blij van de positieve uitstraling van de teksten op de posters van dit merk.

i love my type

Het kleurenpalet dat designer Kathrine Højriis gebruikt is een aantrekkelijke mix van pastel en krachtige tinten. De maten van de posters van I LOVE MY TYPE zijn A3 en 50×70. Aangezien dit geen standaardmaat is heeft Nordic Blends voor deze maat ook de wissellijsten van dit merk in zwart koper in de collectie opgenomen.

I love my type poster

Ook bij Playtype staat typografie centraal. Het ontwerpen van lettertypes voor drukwerk en websites (fonts) is waar het allemaal mee begon. Playtype was de eerste die zijn fonts ging verkopen in een klein winkeltje in Kopenhagen.

playtype

Door het grote succes werden de fonts ook gedrukt op posters en later op mokken en andere spullen. En nu kun je Playtype dan eindelijk in Nederland kopen! Nordic Blends heeft de populairste posters in huis, zoals de ABCD- en GREY-serie en de ‘NUMBERS & GLYPHS’ mokken.

Mugs Playtype

Ben je nieuwsgierig naar deze Deense merken en hun typografische collectie, neem dan een kijkje in de webshop van Nordic Blends!

Foto’s via Playtype en I LOVE MY TTPE.