Tuintrend 2014 volgens Flinders: colourful fun!

Webwinkel Flinders is officieel dealer van Fatboy, het merk dat je altijd verrast met producten die naast iconisch ook groots, oersterk en onmisbaar zijn in zowel uiterlijk als functionaliteit.

Fabboy zomer accessoires

Voor het komende tuinseizoen voorspelt Flinders de trend ‘colourful fun’. En met behulp van de herkenbare klassiekers en verrassende nieuwkomers van Fatboy moet dat wel lukken. Beken kleur en zorg zo voor een vrolijk sfeertje in je tuin! Kleuren die je deze zomer bij Fatboy terug vindt zijn lekker fris, zoals lime green, pink, turquoise en oranje.

Flower Power Parasol Fatboy

De outdoor producten uit de Fatboy collectie bij Flinders voelen zich thuis in zowel je tuin als op je stadsbalkon of dakterras. De parasol met de wereldberoemde Marimekko Unikko bloemenprint staat symbool voor het ultieme zomergevoel. Leuk detail: het stoere kleine Fatboy-vaantje boven op de parasol laat altijd en overal zien hoe de wind staat.

Fatboy baboesjka

Colourful en fun zijn ook de leuke Baboesjka kussens van Fatboy die je bij Flinders kunt bestellen. Deze collectie bestaat uit acht verschillende prints en kleuren die je naar hartenlust kunt combineren tot een gestapelde poef van drie kussens. De bijgeleverde stoere band houdt de kussens stevig op elkaar. Handig voor binnen en buiten!

Foto’s via Flinders.