Tegeltjes- en theelepeltjes behang van Studio Ditte!

Webwinkel Flinders heeft de bijzondere collectie behang van Studio Ditte in de collectie opgenomen. De prints van dit Nederlandse label zijn enorm vrolijk en geven elke kamer net even iets extra’s.

Studio Ditte

Er is o.a. stoer sloophout behang, lief vogelhuisjes behang, kleurrijk lintenbehang en sinds een tijdje is er ook een serie brocante behang: het tegeltjes- en theelepeltjesbehang.

Studio Ditte tegeltjes

Op het tegeltjes behang wisselen antieke Friese witjes en Oud Hollandse blauwe tegeltjes uit de 17e eeuw elkaar af. Pittoreske boerenlandschappen, kinderspelen, vogeltjes en boerderijdieren brengen je via dit behang terug in de tijd.

Studio Ditte theelepel

Naast het tegeltjes behang is er ook het brocante theelepeljes-behang. Dit behang vertelt een sprookje van sierlijke lepeltjes zoals oma ze had, prachtige vorkjes voor deftige taartjes en oude sleutels van vergeten kamers.

theelepel Studio Ditte

Het behang is echt een bonte verzameling, subtiel versierd door gekleurde draadjes en likjes verf. Het geeft overigens ook een mooi effect om een deel van een muur te behangen met een van de opvallende prints van Studio Ditte. Het behang van Studio Ditte kan je o.a. bestellen bij Flinders, zij zijn officieel dealer van Studio Ditte.

Foto’s via Studio Ditte.