Sneak preview Ferm Living collectie 2014

Eind deze maand, tijdens de beurs Maison et Objet in Parijs, zal het Scandinavische merk Ferm Living zijn nieuwste collectie lanceren. In de webshop van Flinders tref je dit mooie merk inmiddels ook aan.

De nieuwe producten vormen een uitbreiding van de MORE-collectie die Ferm Living vorig jaar presenteerde. Fantastische grafische prints en dessins zijn te zien, en materialen zoals messing, hout, papier en katoen.

Volgens Flinders nu al een must have: de plantenstandaard. Meer groen in huis wordt zo een wel heel aantrekkelijk streven.

De driepotige standaard is er in twee verschillende afmetingen. Zoals je hieronder kunt zien heeft de welbekende opbergmand van Ferm Living heeft een nieuwe bovenkant gekregen.

Een verzameling grafische illustraties neemt een prominente plek in in de collectie van 2014. Aansprekende patronen in de ‘cleane’ Scandinavische stijl, met zachte kleuren.

De populaire sierkussens van Ferm Living hebben nieuwe dessins, in pasteltinten en met zwart-witpatronen. Aan de almaar groeiende kindercollectie van Ferm Living zijn frisse en kleurrijke behangrollen, kussens, dekens en knuffels toegevoegd.

Loop jij ook al warm voor de nieuwe collectie van Ferm Living? Je moet er helaas nog even op wachten. Rond maart/april is alles leverbaar bij Flinders. De huidige collectie is er nu natuurlijk wel te bestellen.

Via Flinders.