Shop bij IPPYS de leukste cadeaus voor de feestdagen!

Ben je op zoek naar originele cadeaus voor de feestdagen? Of zoek je sfeervolle woondecoratie om je huis een boost te geven? Dan ben je bij IPPYS aan het juiste adres! De webwinkels IPPYS woondeco en IPPYS posters zitten boordevol met fijne woonaccessoires, hebbedingen en cadeaus.

ippys1

IPPYS denkt met je mee! In november en december heb je het vaak extra druk met het voorbereiden van de feestdagen. Cadeaus inkopen kan leuk zijn, maar ook veel stress opleveren. Om deze inkopen gemakkelijker voor je te maken, heeft IPPYS alvast een top 20 samengesteld. In november en december wordt iedere dag een mooie aanbieding aangeboden op de Twitter- en Facebookpagina van IPPYS met leuke aanbiedingen uit deze top 20.

ippys2

Ook kan je tijdens de feestmaanden gebruik maken van de cadeauservice van IPPYS. Voor een klein bedrag worden je cadeaus sfeervol ingepakt en voorzien van een mooie cadeaulabel. Bij IPPYS is ook een aparte kerstafdeling gemaakt met leuke kerstproducten om je huis in kerstsfeer te brengen.

ippys3

Bij IPPYS posters vind je ook dit najaar weer unieke oplages en prints die niet overal verkrijgbaar zijn. Maak zelf een leuke combinatie van posters en prints en hang deze op in wissellijsten voor een mooi resultaat. Ook bij IPPYS posters is een top 20 samengesteld met aanbiedingen die in november en december iedere dag op Twitter en Facebook worden geplaatst!

Foto’s via IPPYS.