Scandinavisch wonen met Sweet Living Shop!

Wil je Scandinavisch wonen, maar bent nog niet geheel overtuigd van de mogelijkheden? Neem dan eens een kijkje bij Sweet Living Shop! Zij hebben een prachtige collectie aan Scandinavische woonmerken zoals Bloomingville, House Doctor en Broste Copenhagen.

Daarnaast verkoopt Sweet Living Shop het merk Storebror. Anders dan de naam doet vermoeden is dit een oer-Hollands merk. Je ziet dit label steeds vaker in (web)winkels en ook in de woonbladen. De aandacht die ze krijgen is echt verdiend!

Storebror, Zweeds voor ‘grote broer’, ontwerpt meubels en woonaccessoires met een Scandinavisch tintje. Denk hierbij aan vloerkleden, sierkussens, krukjes, kandelaars, kroonluchters, kastjes en salontafels. Kenmerkend is dat alles uit de collectie voldoet aan de sleutelwoorden stoer, robuust, traditioneel, puur, eenvoudig en modern.

Hout in combinatie met wit kenmerkt de Scandinavische woonstijl. Om toch een leuk kleuraccent toe te voegen kan je bij Sweet Living Shop kleurrijke kleden en kussens van Storebror bestellen.

De handgemaakte kleden worden in India gemaakt van restmateriaal van kleding en van restpartijen van stof. Een mooie manier om gebruikte spullen in een nieuw jasje te steken. Mooi voor in de woonkamer, maar ook erg leuk voor in de kinderkamer of gang!

Foto’s via Sweet Living Shop.