Raw and industrial, dat is webshop KLBR//22!

KLBR//22, ofwel Kaliber 22, is een webshop met stoere, industriële en unieke meubels en accessoires! In deze webshop vind je onderscheidende en vintage items, spullen met een zichtbaar verleden en karakter.

Lockers KLBR::22

Sommige van deze items worden bewerkt om er een andere look of functie aan te geven. Dit gebeurt altijd met veel liefde en aandacht voor het product. Andere producten worden door KLBR//22 heel bewust in authentieke staat gelaten waardoor deze producten echt uniek in hun soort zijn.

Assortiment KLBR--22

KLBR//22 struint stad en land af op zoek naar hun ‘vondsten’. Daarnaast bieden ze ook een regulier assortiment aan van o.a. de merken Nordal, Snurk (beddengoed) en Smoeck (vloerkleden).

Smoeck vloerkleed

Ook voor de kinderkamer kun je bij KLBR//22 prima terecht. Stoere poefen, opbergbakken en lampen zijn een kleine greep uit het assortiment voor kids. Bij KLBR//22 stellen ze hoge eisen aan hun producten en hebben ze ook zichzelf een hoog doel gesteld.

Kaarsenstandaard beton

Ze willen namelijk alleen maar stoere, unieke en het liefst duurzame producten leveren die je huis en inrichting net even anders maken. Hiermee onderscheiden ze zich van de massa en spelen ze toch in op de laatste woontrends. De perfecte combinatie voor een rebels en eigentijds interieur!

New arrivals KLBR::22

Het assortiment van KLBR//22 wordt constant aangevuld met nieuwe unieke items waar ze vaak maar enkele exemplaren van hebben. Houd deze webshop dus goed in de gaten!

Foto’s via KLBR//22.