Puur en origineel wonen met het Nederlandse HKliving!

HKliving is een jong Nederlands merk, opgericht in 2009. De Nederlandse kijk op ontwerpen vertaalt zich in de puurheid en originaliteit van de items die ontwikkeld worden.

hk1

In korte tijd zijn de producten van HKliving verspreid over de hele wereld, met verkooppunten in meer dan 34 landen. In Nederland bestel je de producten online o.a. bij deze webwinkels.

hk7

Naast de basiskleuren zwart, wit en grijs zijn er nu ook trendy kleuren aan de collectie toegevoegd. Het resultaat zijn frisse en stoere items die het interieur net wat pittiger maken. Met deze keuze past de collectie van HKliving in ieder interieur!

hk10

Het assortiment van HKliving bestaat uit een prachtige selectie eigentijdse en originele woonaccessoires, lampen en meubelen met de look van weleer maar met de functionaliteit van nu. De industrielampen zijn heel populair en vormen een van de basisartikelen van de collectie.

Collectie hk living

Elk jaar worden er nieuwe kussens, vloerkleden, lampen en meubels aan de collectie toegevoegd. Alle producten van HKliving zijn stoer en hebben een wereldse uitstraling. HK-living is Global Living! De collectie van HKliving vind je o.a. in deze webwinkels.

Foto’s via HKliving.