Perfect Imperfections by House Doctor!

Wil je Scandinavisch wonen, maar ben je nog niet geheel overtuigt van de mogelijkheden? Neem dan eens een kijkje bij Sweet Living Shop! Zij hebben een prachtige collectie aan Scandinavische woonmerken zoals de Deense merken Bloomingville, Broste Copenhagen en House Doctor!

Perfect Imperfections by House Doctor

De nieuwe collectie van House Doctor heeft de naam Perfect Imperfections gekregen en daarmee vieren ze de schoonheid van de imperfectie. Het is een aanmoediging om dingen te mixen en hier en daar wat grappige details aan je interieur toe te voegen die op het eerste gezicht niet echt passen. Alles hoeft niet zo ernstig en zo perfect!

House Doctor collectie herfst winter 2014

Ook in deze collectie van House Doctor zien we weer veel textuur en een mengeling van materialen zoals messing, koper en triplex. De kleuren van het komende herfst/winter seizoen, die we ook terug zien bij webwinkel Sweet Living Shop, zijn exotische tinten zoals mosgroen, mosterd geel, oud roze, koel blauw en diep bordeaux.

House Doctor collectie herfst 2014

“Like a piece of music a home is a composition. A harmony brought to life by materials, colours, personal details… by you!” Deze quote van House Doctor omschrijft heel goed wat de mogelijkheden in ieder huis zijn. De nieuwe collectie van House Doctor met zijn focus op onvolkomenheden past daar perfect bij! Je shopt deze nieuwe collectie bij Sweet Living Shop!

Foto’s via House Doctor.