Nostalgische woonaccessoires vind je Bij Juultje!

Ben je op zoek naar een sfeervol cadeau, voor iemand anders of voor jezelf? Neem dan eens een kijkje in webwinkel Bij Juultje!

Bij Juultje1

Bij Juultje heeft onder andere woonaccessoires van de merken Clayre & Eef, Jeanne d’Arc Living, Froukjes Servies, Mooi Vrolijk, Froy & Dind en Sagen Vintage Design in het assortiment.

Juultje ansichtkaarten

Ook vind je er de leuke nostalgische snoeppotten van Ot en Sien en bijvoorbeeld het leesplankje Aap-noot-mies. Bij Juultje is constant op zoek naar mooie en sfeervolle artikelen die in het concept van de webwinkel passen. De webwinkel wordt dan ook geregeld aangevuld met deze sfeervolle artikelen.

Bij Juultje 3

Kortom, bij Juultje is de webwinkel voor nostalgische lifestyle artikelen en landelijke, romantische woonaccessoires. Naast de webwinkel heeft Bij Juultje ook een shop-in-shop in aan de woonboulevard in Almelo (Boulevard 38-40). Ook daar ben je natuurlijk van harte welkom!

Afbeelding schoen bij Juultje

Alle artikelen die webshop Bij Juultje verlaten worden voorzien van een leuk strikje, labeltje of een sfeervol kaartje. Want het is toch heel leuk om een pakketje te ontvangen waar aandacht aan is besteed!

Bij Juultje tijdschrift

Als bezoeker van WOONwebwinkelen krijg je tijdelijk een leuke korting als je een bestelling plaatst Bij Juultje. Kijk voor meer informatie over deze actie op onze actiepagina!

Foto’s via Bij Juultje.