Nieuw in het assortiment van webshop Skoeq: Philippi!

Skoeq is hét adres voor design woonaccessoires, lifestyle producten en cadeau artikelen, speciaal gericht op de (single) man. In deze webwinkel tref je stoere, trendy en stijlvolle design accessoires aan voor het inrichten van een echt ‘mannenhuis’.

vaas skoeq

Skoeq biedt daarnaast ook een ruim assortiment aan verzorgingsproducten voor mannen en stijlvolle, duurzame en betaalbare cadeaus voor iedereen die op zoek is naar een cadeau voor een man.

Skoeq fruitschaal

Nieuw in het assortiment van Skoeq zijn accessoires van het merk Philippi. Philippi ontwerpt en produceert prachtig vormgegeven woon- en lifestyle producten. Gemaakt met veel vakmanschap en oog voor detail. In elk product is de passie, purisme, schoonheid, precisie en het vakmanschap van Philippi te herkennen.

Gadgets Skoeq

De collectie bestaat o.a. uit woonaccessoires, zoals vazen, schalen en fruitmanden. De producten zijn vaak handmatig gemaakt c.q. afgewerkt. Naast woonaccessoires bestaat de Philippi collectie uit lifestyle producten en bureauaccessoires.

Skoeq vaas

Deze producten lenen zich uitstekend als een stijlvol, duurzaam en functioneel cadeau voor een man. Ze zijn veelal in een luxe geschenkverpakking verpakt, dus leuk om te geven! Een aantal producten is ook geschikt als brievenbuscadeautje. Ben je op zoek naar een mannencadeau, kijk dan eerst even bij Skoeq!

Foto’s via Skoeq.