Nieuw in de collectie van Eigenwijzekamer: Roomblush!

Sinds begin 2014 is webwinkel Eigenwijzekamer officieel dealer van het nieuwe Belgische merk Roomblush. Dit merk ontwerpt prachtig behang met bijpassende hanglampen, dienbladen, posters en kussens.

Roomblush

Met de Scandinavische prints in pasteltinten en een ietwat retro uitstraling zijn de artikelen van Roomblush een perfecte aanvulling op de overige woonaccessoires uit het assortiment van Eigenwijzekamer.

Roomblush bij Eigenwijzekamer

Webwinkel Eigenwijzekamer wil zich met hun assortiment onderscheiden van de massa en ze blijven daarom continu op zoek naar bijzondere ontwerpers. In hun assortiment vind je inmiddels ontwerpers van over de wereld, zoals bijvoorbeeld de artikelen van Skinny laMinx en Lilesadi met een mooie collectie kussens en theedoeken.

Eigenwijzekamer - Roomblush

Ook vind je bij Eigenwijzekamer de ontwerpers June & August met notebooks van vintage behangpapier, Dots met gave prints op hout en Seventytree met originele kaarten. Dit alles in combinatie met de collectie vintage vazen, brocante, serviesgoed en andere woonaccessoires met een verleden zorgt ervoor dat je kun shoppen in een eigenwijze mix van nieuw & oud!

Kussens de Eigenwijzekamer

Neem een kijkje in de webwinkel van Eigenwijzekamer en ontdek hun mooie assortiment! De maand maart heeft deze webwinkel een leuke kortingsactie, kijk hiervoor op onze actiepagina.

Foto’s via Eigenwijzekamer.