Nieuw bij Woonwinkel Siep: het servies Pure van Serax!

Nieuw in het assortiment van Woonwinkel Siep: het servies Pure van het Zweedse label Serax. Het servies is ontworpen door auteur Pascale Naessens van het kookboek ‘Mijn Pure Keuken’.

Servies (Pure) van Serax

De servieslijn Pure staat voor authenticiteit en warmte. Koken met mooi keramiek is pure romantiek en pure interactie. Het servies is gemaakt van puur aardewerk met een glazuurlaag die een gevlamd en licht craquelé effect geeft. Het wordt inmiddels gebruikt in restaurants van topchefs zoals Sergio Herman.

Servies Pure Serax

De buitenkant van het servies is zwart, de binnenkant geglazuurd in een warme kleur groen, bruin, grijs, als ook in lichtere tinten grijs en lichtgroen. Geschikt voor chique etentjes maar net zo goed voor een zomerse barbecue in de tuin. Het servies is al vaak gezien in kooktijdschriften. Al je gerechten komen er fantastisch in uit.

Pure servies Serax

De keramieklijn Pure is bij Woonwinkel Siep te verkrijgbaar in drie kleuren: gevlamd groen, grijs en bruin. De borden zijn zowel in ovale als ronde vorm verkrijgbaar, en in verschillende afmetingen. Verder bestaat het uit verschillende bordjes en kommetjes.

Serax servies

Het is nu al een onvoorstelbaar succes, het tijdloze servies van Pascale Naessens! Bekijk het aanbod in bij Woonwinkel Siep waar je naast dit servies woonaccessoires van de merken Bloomingville, House Doctor, Isak, the Go’round en Nordal vindt.

Foto’s via Woonwinkel Siep.