Mooie prints van Bold & Noble bij Stoer in Style!

Wat een geweldige zeefdruk van Nederland! Met de hand getrokken en met liefde gemaakt en gedrukt op 100% gerecycled papier door Bold & Noble. Bij webwinkel Stoer in Style kan je diverse prints van Bold&Noble bestellen.

Nederland Bold&Boble

De print van Nederland is verkrijgbaar in het zwart en in het oranje. En echt, dat is niet alleen tijdens het WK een mooie kleur voor aan de wand! Alle zeefdrukken van passen in een standaard lijst van 50 x 70 cm.

Bold&Nobel

Bold & Noble is ontstaan aan de keukentafel. Terwijl oma op de baby paste, werkten de Britse grafisch ontwerpers Jane Tobitt en David Wardle aan hun eerste collectie voor Bold & Noble. Sindsdien is de collectie blijven groeien en dat is webwinkel Stoer in Style niet onopgemerkt gebleven!

Bold&Noble manhattan

Bold & Noble maken toegankelijke prints, zowel qua prijs als ontwerp. De serie Type Maps bestaat uit landkaarten die geheel gevormd worden door uitgeschreven plaatsen die in het betreffende land liggen. Naast deze serie heeft Stoer in Style ook de mooie serie Pattern and Nature op voorraad.

BoldandNOble poster

De kwaliteit van de prints is hoog, er wordt gebruik gemaakt van de traditionele zeeafdruktechniek en gerecycled stevig papier. Het hele productieproces vindt plaats in Engeland. Wil jij ook zo’n prachtige, oranje print van Nederland (of ander land) aan de wand? Je kan ze bestellen bij Stoer in Style!

Foto’s via Stoer in Style.