Met korting wegdromen bij DroomParken op de Veluwe!

De meivakantie, een ideaal moment om er even tussenuit te gaan! Bijvoorbeeld naar DroomPark Beekbergen, waar deze week heel veel gezinnen aan het ‘wegdromen’ zijn. Dit vakantiepark ligt verscholen in de Veluwse bossen tussen de plaatsjes Beekbergen en Loenen.

Droompark Beekbergen

In de altijd groene omgeving kan je eindeloos wandelen en fietsen door bijvoorbeeld het Nationaal Park De Hoge Veluwe. Naast wandelen en fietsen zijn er natuurlijk veel meer leuke dingen in deze omgeving te doen.

Activiteiten Beekbergen

Wat dacht je bijvoorbeeld van een bezoekje aan de Julianatoren, de Apenheul, het Kröller Müller museum, de Veluwsche Stoomtrein Maatschappij, Paleis ’t Loo, Burgers’ Zoo, het Nederlands Openluchtmuseum of Ouwehands Dierenpark Rhenen?

Activiteiten Veluwe

Ook als je geen zin hebt om erop uit te gaan biedt DroomPark Beekbergen veel faciliteiten, zoals een overdekt zwembad (met apart peuterbad voor de kleintjes), wellness voorzieningen, fitness, tennisbanen, midgetgolf en poolbiljart. Ook bij minder weer is er dus volop te doen voor zowel groot als klein.

Er is van alles te doen op en in de omgeving van dit kindvriendelijke vakantiepark! Via WOONwebwinkelen kan je voortaan met 20% korting boeken, kijk voor deze korting op onze actiepagina!

Foto’s via DroomPark Beekbergen.