Maak kennis met OYOY bij webwinkel Uit ’t Noorden!

Dat er heel veel mooie woonmerken uit Denemarken komen is bekend. Het is altijd extra leuk om een relatief onbekend Deens merk onder de aandacht te brengen, zoals OYOY! Webwinkel Uit ’t Noorden is een van de eerste webwinkels die dit merk in Nederland verkoopt.

Oyoy bij Uittnoorden

De naam OYOY is geïnspireerd door de letters OY, die sinds 1929 op elk Deense vliegtuig staan. De letters bevestigen daardoor de Deense identiteit van het bedrijf.

Oyoy kussens

De missie van OYOY is om mooie en functionele producten te ontwerpen. Daarvoor laat OYOY zich inspireren door de Scandinavische stijl en voegt daar een vleugje Japanse eenvoud aan toe. Het resultaat mag er zijn! Webwinkel Uit ’t Noorden viel voor de Deense nieuwkomer en nam het merk op in hun collectie.

Kussens Oyoy

OYOY creëert producten van hoge kwaliteit, waarbij gefocust wordt op vorm, functie, kleur en prachtige materialen. De collectie bestaat o.a. uit kussens, theedoeken, kandelaars en tassen.

Oyoy sfeerfoto

De afgebeelde kussens uit de laatste collectie van OYOY, te bestellen bij Uit ’t Noorden, zijn gemaakt van 100% biologisch katoen en hebben een prachtig patchwork design in een mooie kleurstelling.

Oyoy badkamer

De placemats uit de collectie van OYOY zijn gemaakt van siliconen. Ze blijven daardoor goed liggen op tafel en zijn ook nog eens makkelijk af te nemen.

oyoy placemats

Ze zijn uitgevoerd in een typische Scandinavische print, een lust voor het oog en een feestje om uit te pakken als je ze bijvoorbeeld als cadeautje weggeeft!

Foto’s via Uit ’t Noorden