Littlephant, weer zo’n mooi merk uit Scandinavie!

Het Zweedse merk Littlephant is een creatie van ontwerpster en illustratrice Camilla Lundsten. Haar ‘avontuur’ begon met het karaktertje Littlephant, een klein rood olifantje dat ze gebruikte voor het illustreren van haar kinderboeken.

Littlephant

De boeken werden zeer succesvol en de lezers vroegen naar meer producten van het kleine olifantje, de start van een collectie accessoires voor kinderen. Vandaag de dag richt Littlephant zich niet alleen meer op kinderen, maar ook op (woon)accessoires voor volwassenen.

Littlephant tassen en kinderaccessoires

Denk daarbij bijvoorbeeld aan leuke tassen, mooi servies, zachte dekens en fantastische muurstickers. Alle ontwerpen van Littlephant zijn gedecoreerd met unieke patronen en ademen de sfeer van de jaren 50-60 uit.

Littlephant by Bemz

Vanaf maart 2014 kan je in Duitsland en Frankrijk o.a. hoezen voor IKEA banken bestellen met de door Littlephant ontworpen stoffen. Met een nieuwe en hippe jas kan je oude vertrouwde IKEA-bank weer jaren mee!

Lees er hier meer over en kijk voor meer informatie over het bestellen van de o.a. hoezen op de website van Bemz. De hieronder afgebeelde foto’s zijn veelbelovend!

Littlephant stoffen by Bemz

Ben je nieuwsgierig geworden naar de collectie met mooie, slimme, kleurrijke en inspirerende producten voor jezelf, je kinderen en je huis van Littlephant? Kijk dan op de website van Hees 9 en deze andere webwinkels!

Foto’s via Littlephant en Bemz.