Lekker naar buiten met accessoires van Homezy!

De zomers in Nederlands worden steeds een beetje warmer en dat betekent dat we lekker lang buiten kunnen blijven op de zwoele zomeravonden!

collage lantaarns Homezy

En niets is sfeervoller en ontspannender om dan bij kaarslicht nog even na te genieten van de mooie dag. Lekker even onderuitzakken op de tuinbank met een glaasje wijn of een mooi boek erbij .

Homezy lantaarns

Steek er, om het plaatje compleet te maken, een mooie lantaarn bij aan. Webshop Homezy heeft mooie in het assortiment! Lantaarns geven niet alleen mooi licht maar ze zijn ook ontzettend sfeervol. Een combinatie van wat verschillende lantaarns in één hoekje, in verschillende maten of kleuren geeft een leuk effect.

Homezy lantaaarn

Windlichten zijn tijdloos, voor binnen en buiten. Kies je voor een windlicht met dichte zijkanten dan kan je er ook bij een fris briesje nog lekker samen naar staren. De lantaarns zijn ook mooi met de bijpassende bloempotten die Homezy in het assortiment heeft. Combineer ze, dit geeft een mooi effect op je tuintafel of terras.

buitenlantaarns Homezy

Ben je van plan om een tuinfeestje te geven voor je vrienden? Met een paar eyecatchers uit de collectie van Homezy is de aankleding en de sfeer alvast goed geregeld! Maak wat makkelijke koude hapjes klaar en kleed de tuintafel leuk aan met mooie bijpassende glazen en flessen voor water en wijn. Maak er een mooie zomer van!

Foto’s via Homezy.