Ken je de webshop van Dille & Kamille al?

Tijd nemen voor jezelf en je omgeving. Genieten van alledaagse dingen. Het plezier van mooi servies, het gemak van goed keukengereedschap, de verleidelijke geur van kruidenthee, de zachtheid van zeep. Een bijzonder accent op een alledaags product. Dat is wat het leven aangenaam maakt, dat is Dille & Kamille!

Natuurlijke materialen en functionele ontwerpen. Basic en authentiek… Bij Dille & Kamille vind je van alles voor huis, tuin en keuken. Onmisbare basics en lekkere hebbedingen, om jezelf te verwennen of om cadeau te geven aan iemand anders.

Lekker koken begint met goed keukengerei. Dille & Kamille heeft 1001 handige keukenhulpjes, bakvormen, pannen en kookboeken. En lekker eten begint natuurlijk met de culinaire producten van Dille & Kamille: pasta, olie, azijn, kruiden en specerijen, wijnen, chocolade, drop en talloze theemelanges. Met het aardewerk, porselein, bestek, glaswerk en kleurrijk tafellinnen, wordt tafelen een feest.

Kaarsen, geurolie, rotan manden en houten stoelen zorgen voor sfeer in huis. Om te baden heeft Dille & Kamille handdoeken, zeep en massageolie. Voor buiten hebben ze potten, planten en tuingereedschap. En ook schoonmaken met zorg voor het milieu kan dankzij de natuurlijke zepen en borstels van Dille & Kamille!

Foto’s via Dille & Kamille.