Inspiratie voor de feestdagen bij vtwonen!

Inspiratie nodig voor de feestdagen? Kijk dan op de website van vtwonen! Ze hebben zoveel bijzondere woonspullen in zoveel verrassende combinaties dat je ongetwijfeld op ideeën wordt gebracht om je huis feestelijk aan te kleden.

vtwonen kerst

Neem dan meteen een kijkje in de compleet vernieuwde webshop van vtwonen waar je maar liefst 20.000 woonproducten van o.a. de merken Bloomingville, Bodum, Claire & Eef, Fest Amsterdam, HK LIving, House Doctor, Nordal en Zuiver kan bestellen.

SIT stoel vtwonen

Naast deze merken bestel je er natuurlijk ook het eigen label van vtwonen met eigen meubels en woonaccessoires, bekend onder de naam vtwonen collectie. Neem bijvoorbeeld de hierboven afgebeelde SIT eetkamerstoel. Een stoel die naadloos in iedere interieurstijl past, van industrieel tot klassiek.

nordal stoel

Bovendien kan je deze stoel ook heel goed combineren met andere eetkamerstoelen, zoals met de hierboven afgebeelde eetkamerstoel van Nordal, ook te bestellen in de websbop van vtwonen.

Lampen o.a. Zuiver

Met afgebeelde hanglamp van het merk Zuiver, gemaakt van een wirwar van staaldraad en gedraaid papier, en het Seletti Bella Vista Lichtsnoer creëer je een origineel en feestelijk effect boven de eettafel. Ook deze lampen zijn te bestellen bij vtwonen. Succes verzekerd tijdens de komende feestdagen!

Foto’s via vtwonen.