Impressie Bloomingville collectie herfst/winter 2014

De belangstelling voor de Scandinavische interieur stijl is sterk gegroeid in de laatste jaren. Vooral de stijl van het Deense merk Bloomingville is steeds vaker terug te vinden in interieur en tuin.

Bloomingville herfst 2014

He assortiment van Bloomingville spreekt een jong en trendy publiek aan, mensen die op zoek zijn naar vernieuwing in hun interieur en het leuk vinden een eigen stijl te creëren. De stijl van Bloomingville laat zich omschrijven als ruimtelijk, licht en natuurlijk.

Bloomingville herfst-winter 2014

Wit is de basiskleur en dit wordt gecombineerd met zachte pastel- en poedertinten. Sterke kleuren zoals neon roze, geel en oranje worden ook gebruikt als leuk accent op de vele woonaccessoires die Bloomingville ontwikkelt.

Bloomingville winter 2014

De gebruikte materialen zijn onder meer katoen, sisal, wol, rotan, porselein, aardewerk, glas, leer en verweerd of blank hout voor een natuurlijk effect. Bloomingville bundelt alle trends van herfst/winter seizoen 2014 tezamen.

Bloomingville winter en herfst 2014

Aangezien Bloomingville aan het hele huis denkt bevat de nieuwe collectie niet alleen musthaves voor je woonkamer, maar ook voor je slaapkamer, keuken en hal! Meubels en accessoires van Bloomingville kan je online bestellen bij deze webwinkels.

Foto’s via Bloomingville.