Hippe woonaccessoires van FEST Amsterdam!

Het label FEST Amsterdam is een nieuwkomer op de markt. De collectie van dit Nederlandse merk bestaat uit vrolijke en kleurrijke meubels en woonaccessoires, echte musthaves voor in je huis!

Collectie Fest Amsterdam

De collectie bestaat o.a uit vazen, kussen, lampen, kandelaars, krukjes en tafels. Er is gekozen voor natuurlijke materialen zoals bamboe, hout en jute in combinatie met gekleurd glas, porselein en keramiek.

Fest Amsterdam collectie

De kleurrijke collectie heeft Scandinavische invloeden. Dit resulteert in een tijdloze en moderne collectie, warm en tegelijkertijd fris.

uil Fest Amsterdam

De oprichters van het merk, FEmke en STeven Furnee zijn twee jonge Amsterdamse ondernemers. Uit een verlangen naar mooie producten tegen een goede prijs is het merk in 2009 opgericht. Ze begonnen met het importeren van banken, stoelen en lampen die verkocht werden in verschillende woonwinkels in Nederland.

Bank Fest Amsterdam

De zaken gingen zo goed dat ze vorig jaar besloten om een eigen collectie te lanceren. Het uitgangspunt daarbij is dat ze alleen kwalitatief goede producten verkopen die ze zelf mooi vinden en die ook nog eens betaalbaar zijn.

Kussens Fest Amsterdam

FEST Amsterdam is echt een naam om te onthouden! Klik hier voor een overzicht van webwinkels die dit hippe merk in hun assortiment hebben!

Foto’s via FEST Amsterdam.