Stoer en eigentijds, dat is het Woood concept!

Het concept van Woood is eenvoudig en helder tegelijk: landelijke, eigentijdse meubelen met moderne vormgeving vervaardigd van hoogwaardige houtsoorten zoals FSC grenen en eiken. En dat, niet onbelangrijk, tegen betaalbare prijzen!

Woood bureau

De stoere meubelen worden seriematig en met zorg geproduceerd. De meeste Woood producten worden als bouwpakket geleverd zodat ze eenvoudig naar huis meegenomen en thuis gemonteerd kunnen worden. Je betaalt dus niet voor iets wat je zelf kan doen!

Woood concept

Het assortiment van Woood is breed: een prachtige houten boekenkast, een hippe Woood bistrostoel, handige bijzettafeltjes, een massieve eethoek van eikenhout met moderne stoelen, Woood heeft het allemaal.

Woood tafel

Met Woood kan je je huis in één keer inrichten. Alle producten zijn in de kenmerkende stoere stijl van Woood. De producten worden hoofdzakelijk gemaakt van massief houten materialen. Zo ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit.

Woood woonkamer

Woood is een geweldig merk voor iedereen die van mooie houten meubelen met een moderne en eigentijds uitstraling houdt, maar daar niet te veel voor wil of kan betalen. Ben je op zoek naar dit soort meubelen? Kijk dan eens bij deze webwinkels naar het assortiment van Woood en ervaar dat mooie houten meubelen niet duur hoeven te zijn!

Foto’s via Woood.