Het Deense Muuto vind je bij MisterDesign!

Het Deense label Muuto is in 2006 opgericht. Het merk houdt vast aan de betekenis van zijn naam die werd geïnspireerd door het Finse woord muutos, wat zoveel betekent als ‘nieuw perspectief’.

muuto

Muuto heeft zowel banken, stoelen, tafels en lampen als kleine interieurspullen in zijn collectie, vaak gekenmerkt door het gebruik van frisse kleuren. Webshop Mister Design heeft dit vernieuwende design in huis!

Lampen Muuto

Een goed ontwerp begint bij het selecteren van getalenteerde designers. Als je vervolgens deze designers de vrijheid biedt om alledaagse producten volledig nieuw te ontwerpen krijg je de mooiste creaties.

Een van de ontwerpen van Muuto designers is bijvoorbeeld deze E-27 lamp. Met deze lamp laat Muuto zien dat design niet altijd hand in hand gaat met opvallendheid en extravagantie. De E27 hanglamp is simpel, maar met een eigentijdse twist! De lamp is bij Mister Design verkrijgbaar met verschillende felgekleurde kabels.

Neem een kijkje op de website van Mister Design voor het assortiment van Muuto en de vele andere designlabels die je bij deze online designstore kunt bestellen!

Wil je de collectie van Muuto liever eerst zien? Ga dan eens naar Mechelen (België! Deze week heeft Muuto daar haar allereerste flagship store ter wereld geopend waar je de gehele collectie kunt bekijken.

Foto’s via Mister Design.