DesignLemonade heeft de artprints van Hagedornhagen!

Je hebt ze vast al gespot in de woonbladen en nu weet je ook waar je ze kan bestellen, de prachtige artprings van Hagedornhagen. Bij webshop DesignLemonade!

Hagedornhagen is opgericht door de twee fotografen Mads Hagedorn-Olsen en Anders Morell. Het zal je niet verbazen dat deze twee mannen een passie hebben voor griezelige en kleine gevleugelde beestjes. Ze hebben ze op een bijna grafische manier met hun camera’s vastgelegd. Stuk voor stuk kunstwerkjes!

De artprints zijn van zeer hoge kwaliteit zowel wat betreft vakmanschap als kunstenaarschap. Elke artprint is geproduceerd in een gelimiteerde oplage van 2000 exemplaren waarvan DesignLemonade er een aantal op voorraad heeft.

Elke Hagedornhagen artprint is een product dat zorgvuldig is voorbereid en doorgevoerd tot in de kleinste details. Door hun simpelheid krijgen ze iets nostalgisch, iets poëtisch waardoor ze in bijna elk interieur passen.

Van een moderne huiskamer tot een klassiek ingerichte bibliotheek. Daarnaast zullen ze ook op een kinder- of slaapkamer niet misstaan! Wil jij ook zo’n mooie print in huis? Bezoek dan snel webshop DesignLemonade en bekijk het assortiment Hagedornhagen!

Foto’s via Hagedornhagen.