Dek de paastafel met eierdopjes van Lucie Kaas!

Oer-Hollands klinkt de naam Lucie Kaas, maar schijn bedriegt! Lucie Kaas is de naam van een Deens ontwerpbureau dat oude Deense en Scandinavische designobjecten uit de jaren ’50, ’60 en ’70 van de vorige eeuw opnieuw op de markt brengt.

Eierdopjes van Lucie Kaas

En wat een geweldige collecties heeft dit ontwerpbureau! Eén van de meest verrassende is de ‘Bordfolk’ (tafelmensjes) collectie. Een serie van houten, met de hand beschilderde eierdopjes die in een fris jasje zijn gestoken en opnieuw op de markt zijn gebracht. Je kan ze bestellen bij webwinkel Binnenpret Wonen.

Lucie Kaas eierdopjes collectie

De schattige poppetjes hebben in het verleden al menig ontbijttafel gesierd. Heerlijk eenvoudig maar tegelijk ook heel karaktervol. De tafelmensjes zijn verkrijgbaar in 10 verschillende uitvoeringen. Ze zijn niet alleen leuk om voor jezelf te kopen, maar ook erg leuk als je op zoek bent naar een origineel cadeautje!

Bordfold Lucie Kaas

Met deze eierdopjes maak je van een saai maar toch onmisbaar artikel een echte eyecatcher. Met voor elk gezinslid een passend karaktertje op de ontbijttafel zijn ze een blijvende jeugdherinnering voor kinderen!

Lucie Kaas eierdopjes

Zo wordt niet alleen het paasontbijt, maar elk ontbijt een feestje! Wil je zo’n leuk eierdopje winnen? Dat kan bij Binnenpret Wonen! Kijk voor meer informatie over deze winactie op onze de homepage van deze leuke webwinkel!

Foto’s via Binnenpret Wonen.