De vrolijke strandstoelen van Kleurmeester!

Met hun gestreepte lopers in prachtige, diepe kleuren zijn de strandstoelen van Kleurmeester een opvallende en vrolijke verschijning voor voor in je tuin.

Kleurmeester

De stoelen zijn niet alleen sfeervol en comfortabel, maar ook heel pratisch. Ze zijn namelijk makkelijk op te klappen en daardoor makkelijk op te bergen. Het ongelakt massief beukenhout frame kun je schilderen of lakken of laat hem naturel voor een natuurlijke veroudering.

Kleurmeester strandstoel

De stoelbekleding wordt door 2 losse latten in de zoom op zijn plaats gehouden. Hierdoor is stof afneembaar en makkelijk te vervangen. Kleurmeester heeft zowel strandstoelen voor volwassen als voor kinderen in de collectie.

kleurmeester strandstoelen

Naast deze mooie strandstoelen heeft Kleurmeester ook prachtige kussens voor binnen en buiten. Hiermee geef je je huis, tuin of balkon heel makkelijk een nieuwe look! De kussens kunnen van katoen of van een duurzame anti UV-stof worden gemaakt. Kies je favoriete kleur en strepen combinatie in de webwinkel van Kleurmeester!

Kussens Kleurmeester

Voor Vaderdag heeft Kleurmeester een leuke actie. Want wat is er leuker dan je vader of man te trakteren op een zo’n leuke strandstoel waarin hij heerlijk even een momentje tot zichzelf kan komen? Even de ogen dicht of lezend in boek, tijdschrift of krant… Kijk voor meer informatie over deze actie op onze actiepagina.

Foto’s via Kleurmeesterr.