De eigenzinnige stijl van webwinkel Villa Vica!

Villa Vica is een hippe woonwebwinkel met een eigenzinnige stijl die je als een combinatie van stoer, romantisch, vintage, gedurfd en apart zou kunnen omschrijven.

Bloomingville bij Villa Vica

Je vindt bij Villa Vicca voornamelijk woonaccessoires in de tinten zwart, wit & grijs. Ze verkopen o.a. de merken East of India, House Doctor, Bloomingville, Paqhuis, Kitchen Trend, Long Island Living, Op de Maalzolder en Dots Lifestyle.

Villa Vica Bloomingville

Je kunt bij Villa Vica ook terecht voor maatwerk, voor een unieke en zelf samengestelde kapstok van steigerhout bijvoorbeeld. En ben je op zoek naar mooie kastknopjes of wandhaken? Ook dan ben je bij deze webwinkel aan het juiste adres!

Kapstok Villa Vica

Naast woonaccessoires vind je in het assortiment van Villa Vica ook sieraden. Naast het merk Label 24 verkopen ze natuurlijk ook hun eigen label: Label Livia. Onder dit label brengt Villa Vica zowel nieuwe als vintage sieraden op de markt.

Sieraden bij Villa Vica

Door de verschillende stijlen te combineren (stoer, sober, gedurfd, vintage) ontstaan er unieke sieraden in de kleuren zwart, wit en grijs. Ontdek dus naast de vele prachtige woonaccessoires ook de met lef en liefde gemaakte sieraden in de webwinkel van Villa Vica!

collectie villa vicca

Bij Villa Vica volgen ze niet blind de trends maar creëren een eigen trend waarbij ze zich laten inspireren door de wereld om hen heen. Bezoek deze leuke webwinkel en ontdek het zelf!

Foto’s via Villa Vica.