Aan tafel met het servies van Greengate!

Het Deense merk Greengate is niet alleen een sfeervol merk om je huis mee te versieren in de donkere wintermaanden, maar ook om je kersttafel mee te dekken! Voor Greengate servies ben je bij Country@Home aan het juiste adres!

greengate

GreenGate heeft weliswaar geen specifiek kerstservies, maar door het combineren van de diverse prints en kleuren kan je een perfecte kersttafel dekken waaraan je gezellig met vrienden of familie de hele avond kunt doorbrengen.

Greengate 1

Een goede basis voor een kerstservies is het rode servies met witte sterren. Zowel de soepkom als de beker hebben ook een ster aan de binnenzijde. Ze zien er dus ook leeg al heel mooi uit op tafel! Houd je niet zo van dat kerstrood, kies dan voor een servies in subtiele grijstinten.

Greengate 3

De collecties ‘Alba’, ‘Lace’ en ‘Star’ die je bij Country@Home kunt bestellen zijn hier erg geschikt voor. Met een leuke combinatie van Greengate schaaltjes, borden, kopjes en linnengoed is de kersttafel zo gedekt! Het leuke van Greengate is dat het servies het allemaal goed bij elkaar past. De kleuren zijn altijd mooi op elkaar afgestemd.

Greengate zomer 2015

Oorspronkelijk had Greengate voornamelijk zoete pasteltinen in het assortiment. Inmiddels is er ook servies in de kleuren indigoblauw en rood aan de collectie toegevoegd, hierboven een impressie van de zomercollectie 2015. Dus ook degenen met een stoerdere smaak zullen bij Greengate iets kunnen vinden!

Foto’s via Greengate.