50 jaar vtwonen, een nieuwe website en webshop!

Het tijdschrift vtwonen bestaat 50 jaar! Al 50 jaar is vtwonen het bekendste en meest veelzijdige woontijdschrift van Nederland. Onlangs hebben ze een totaal vernieuwde website gelanceerd, boordevol inspiratie, binnenkijkers en DIY-ideeën.

vtwonen50jaar

Gekoppeld aan deze website zit een compleet vernieuwde webshop waar je maar liefst 20.000 woonproducten direct kan bestellen. Inmiddels is vtwonen dus niet alleen meer bekend van het tijdschrift. Het merk is uitgegroeid tot een compleet label met een eigen assortiment meubels en woonaccessoires, bekend onder de naam vtwonen collectie.

collectie  vtwonen

Naast het eigen merk vind je in de webshop een ruime keuze aan andere woonmerken zoals o.a. Bloomingville, Bodum, Claire & Eef, Fest Amsterdam, HK LIving, House Doctor, Nordal en Zuiver. Al 50 jaar helpt vtwonen iedereen die zijn of haar huis wil veranderen of behoefte hebben aan inspiratie, informatie of advies. Sinds kort doen ze dat ook met een eigen televisieprogramma op SBS6.

jurrianne matter

Zowel voor het tijdschrift, de website, webshop als televisieprogramma geldt: vtwonen speelt altijd in op de laatste trends en de must-haves van dit moment. Ze laten via verschillende media op een inspirerende manier de mogelijkheden op het gebied van wonen en interieur zien. Op deze manier kan je zelf ontdekken welke stijl bij je past en welke woonomgeving past bij je manier van leven!

Lantaarntjes Jurrianne Matter

De bij dit blogbericht afgebeelde papieren accessoires zijn ontworpen door Jurianne Matter en maken deel uit van de vtwonen collectie. Je koopt ze als DIY-pakketje, even te vouwen en rijgen, en klaar is je decoratie!

Foto’s via vtwonen.